Onderhoud

Het onderhoud van tuinen strekt zich van het algemeen opkuisen van de tuin tot het specifiek snoeien en vormgeven van hagen, bomen en heesters alsook het leiden van klimplanten enzovoort …

Vooral voor de vormgeving is het noodzakelijk dat de eerste 3 tot 6 jaar de tuin op punt word gesteld door onze vakkundige mensen. Hierdoor wordt de visie van de tuinontwerper meer werkelijkheid en dit geeft de tuin uiteindelijk het karakter waarnaar wij streven! Samen met een goede verzorging van bloemen en planten wordt de tuin de plaats waar u al zo lang van droomde!

Uw tuin is onze zorg

Wij zijn ook voorstander om planten beter resistent te maken tegen ziektes en plagen door een biologische behandeling met onder meer EM preparaten. Meestal gebeurt dit maandelijks met aangepast materiaal voor bepaalde plantengroepen zoals buxus, rozen, fruit,…Wenst u meer informatie over onze ecologische aanpak, aarzel niet verder met ons contact te nemen! 

Voor wie zich liever geen zorgen meer maakt om het onderhoud van de tuin is het ook mogelijk een vaste afspraak uit te werken voor een algemeen onderhoud zoals het maaien van het gazon, opkuisen van de beplanting, scheren van de hagen en bemesten waar nodig. Indien zich verder problemen zouden voordoen met de tuin wordt dit gemeld door onze mensen of de tuinman van dienst en zo nodig verder opgevolgd.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een tuinaannemer? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u van A tot Z, van tuinontwerp tot volledige afwerking, en volgen alles tot in de puntjes op.

contacteer Bellis Perennis

Bellis Perennis
Pieter Declerck
Pierlapont 118
8210 Loppem

gsm: 0498 61 60 20
tel/fax: 050/68 45 29
e-mail info@bpstuinen.be

Volg ons op Facebook