Visie

De natuur rondom ons brengt mij het meest inspiratie voor het creëren van tijdloze tuinen. Als natuurliefhebber ben ik van kindsbeen af geboeid door de grote en kleine dingen in het leven. Gaande van kleine bloemetjes en insecten tot imposante natuurlijk gevormde bomen waarbij mijn respect voor de pracht en kracht van de natuur alleen maar toeneemt bij het aanschouwen hiervan!

Ik geloof dat we allemaal wel een band hebben met die pure natuur, alleen staat niet iedereen daar regelmatig bij stil. Om de natuurlijke elementen terug dichter bij ons te brengen streef ik naar het ontwerpen en creëren van tuinen die de brug maken tussen u en uw directe omgeving.

Ergens hoop ik dan ook dat uw tuin u terug ‘thuis’ brengt en doet beseffen hoe belangrijk het is dat wij onze mooie landschappen, bossen en struwelen koesteren en doen beseffen dat we niet zonder kunnen!

Pieter Declerck

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een tuinaannemer? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u van A tot Z, van tuinontwerp tot volledige afwerking, en volgen alles tot in de puntjes op.

contacteer Bellis Perennis

Bellis Perennis
Pieter Declerck
Pierlapont 118
8210 Loppem

gsm: 0498 61 60 20
tel/fax: 050/68 45 29
e-mail info@bpstuinen.be

Volg ons op Facebook